Move it!

Move-It is een gezellige groepsles met eigentijdse muziek vol passie, plezier en sociale interactie. Geschikt voor jong en oud. Voor iedereen die het leuk en uitdagend vindt om, op eigen niveau, in een groep te bewegen. Hierbij zal de trainster je van het begin tot het einde van de les begeleiden en stimuleren het beste uit jezelf te halen.

Move-It is een training waarbij je het lichaam op een natuurlijke manier in verschillende en gevarieerde bewegingsvlakken laat bewegen. Hierbij komen alle spiergroepen aan bod. Je bent voortdurend in beweging. Het materiaal is uitdagend; zo ook het al dan niet gebruik van lichte en zwaardere gewichten.

Move-It is een unieke manier van bewegen. De training kan behoorlijk pittig zijn. Dat zul je de volgende dag waarschijnlijk ook voelen! Maar geen zorgen: het lichaam zal zich snel aanpassen en wennen aan de manier waarin je beweegt. Je uithoudingsvermogen zal hierdoor toenemen.

Move-It is bedoeld voor elk conditie-niveau. De les duurt een uur. Spieren, longen, gewrichten, hart en bloedvaten zullen eraan gewend raken. Je voelt je daardoor fitter en krijg je meer energie. Daardoor is er minder kans op overgewicht, worden spieren en botten sterker. Interesse? De coach zal zorgen dat ook jij je prima op je gemak voelt.

“Move your body, kom naar Move-It!”

Maandag 19.30 tot 20.30 uur

Dinsdag 09.30 tot 10.30 uur

Woensdag 19.30 tot 20.30 uur

Claim nu jouw Proefweek!

Wil je gebruik maken van de Proefweek bij Sportcentrum Hank, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​ 

LET OP: Er zijn wekelijks slechts 7 Proefweken beschikbaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.