Jordy, Tom en Vince

Jordy Tom en Vince zijn de jongens van de fitnesszaal al geruime tijd zijn zij een bekend gezicht in de sportschool. Alledrie weten ze mede uit eigen ervaring hoe een voor jou passend schema te maken en je uit te leggen hoe de oefening het beste kan worden uitgevoerd. Dus heb je vragen of wil je even hulp bij een toestel schroom niet om het een van de jongens te vragen.

Nicolien en Hill

De groepslessen Move-It en Altena in Beweging worden verzorgd door Nicolien en Hill. Al jaren komt Nicolien bij Sportcentrum Hank haar lessen geven, dit gaat altijd gepaard met een vrolijke lach, een babbeltje en een grapje op zijn tijd. De lessen van Nicolien zitten vol met gezelligheid, pittige work-out moves en leuke muziek. Een iets rustigere rek en strek les is Altena in Beweging deze les doet Hill. Ook deze les zit boordevol gezelligheid, fijne bewegingen en leuke muziek.

Simone en Rene

Simone en Rene zijn van Fysiotherapie praktijk Bruysend, naast hun praktijk in Dussen, zijn ze ook in een ruimte bij ons in de sportschool regelmatig te vinden. Vragen staat altijd vrij en net als iedereen staan Simone en Rene klaar om je te helpen gezond en verantwoord te revalideren.

Leo en Mario

Leo en Mario zijn de Thai-box instructeurs. Met zijn jarenlange vriendelijk doch strenge coaching is "Ome" Leo een begrip in de thaibox-wereld, voor recreatief niveau of wedstrijd Leo zal je helpen dat je de goede techniek onder de knie krijgt. Ook voor een lesje Kick-fun geeft leo met plezier de juiste instructies. Mario is ook al jaren een geweldig teamlid en vooral de kinderen uit zijn les zullen beamen dat ook Mario streng maar rechtvaardig is. Op een speelse manier geeft Mario les waardoor veel van zijn leerlingen meer zelfvertrouwen ontwikkelen en met meer vertrouwen nieuwe uitdagingen tegemoet gaan.

Marion

Wanneer je binnenloopt bij de sportschool, is het meest waarschijnlijk Marion die je verwelkomd. Is het voor een serieuze vraag of om een afspraak om te zetten het maakt niet uit Marion helpt je met een lach.

Silis en Hill

Wij zijn Silis en Hill de Kuijper de eigenaars van Sportcentrum Hank Bij Sportcentrum Hank, werken we samen met de klant om het iedereen naar hun zin te maken en vooral om iedereen te helpen zijn of haar doel te behalen en te behouden. Wij werken met een aantal vaste medewerkers en vrijwilligers samen in een heel gezellig team... Samen zorgen wij dat het team en de sportschool altijd blijft streven naar beter, met het gehele team werken wij er hard aan een gezondere levens-stijl te promoten.