Simone en Rene

Simone en Rene zijn van Fysiotherapie praktijk Bruysend, naast hun praktijk in Dussen, zijn ze ook in een ruimte bij ons in de sportschool regelmatig te vinden. Vragen staat altijd vrij en net als iedereen staan Simone en Rene klaar om je te helpen gezond en verantwoord te revalideren.

Leo en Mario

Leo en Mario zijn de Thai-box instructeurs. Met zijn jarenlange vriendelijk doch strenge coaching is "Ome" Leo een begrip in de thaibox-wereld, voor recreatief niveau of wedstrijd Leo zal je helpen dat je de goede techniek onder de knie krijgt. Ook voor een lesje Kick-fun geeft leo met plezier de juiste instructies. Mario is ook al jaren een geweldig teamlid en vooral de kinderen uit zijn les zullen beamen dat ook Mario streng maar rechtvaardig is. Op een speelse manier geeft Mario les waardoor veel van zijn leerlingen meer zelfvertrouwen ontwikkelen en met meer vertrouwen nieuwe uitdagingen tegemoet gaan.

Marion

Wanneer je binnenloopt bij de sportschool, is het meest waarschijnlijk Marion die je verwelkomd. Is het voor een serieuze vraag of om een afspraak om te zetten het maakt niet uit Marion helpt je met een lach.

Silis en Hill

Wij zijn Silis en Hill de Kuijper de eigenaars van Sportcentrum Hank Bij Sportcentrum Hank, werken we samen met de klant om het iedereen naar hun zin te maken en vooral om iedereen te helpen zijn of haar doel te behalen en te behouden. Wij werken met een aantal vaste medewerkers en vrijwilligers samen in een heel gezellig team... Samen zorgen wij dat het team en de sportschool altijd blijft streven naar beter, met het gehele team werken wij er hard aan een gezondere levens-stijl te promoten.