25-JARIG JUBILEUM

In de maand mei, 2024, vierde onze sportschool haar 25-jarig jubileum! In 1999 is het eerste lintje doorgeknipt met de eigenaren (en huwelijkspaar) Silis en Hill de Kuijper bij de opening van de sportschool. Dit jaar hebben is dit gerecreëerd.

Vrijdag 10 en 11 mei hadden we namelijk toffe feestactiviteiten georganiseerd voor onze leden. Zodoende kwam wethouder Shah Seikkariem deze feestdagen openen met een schaar, lint en geweldige speech.

“(..) als je hier komt, kom je niet bij een bedrijf binnen; het is één grote familie, een warm, gezellig gebeuren.” Aldus wethouder Shah Seikkariem.

Samen met hun trainster Sibil(le) Peeters, vonden in de avond van de eerste dag verschillende topatleten aan. Deze topatleten sportte samen met onze leden in de fitneszaal en lieten zien hoe sterk het menselijk lichaam wel niet kon worden. Een aantal van deze topatleten waren:

  • William Bonac [winnaar van de Arnold Classic 2018]
  • Johnny Stuhldreier [wereldkampioen Bodybuilding 2019],
  • Amalia [topatleet die deelneemt aan de Figure klasse in bodybuilding]
  • Samantha [topatleet die deelneemt aan de Figure klasse in bodybuilding]

Gelijktijdig werd boven een boksles gegeven door de enige echte Dennis Krauweel [de trainer van bokswereldkampioen Rico Verhoeven]! Dit was een zeer unieke ervaring, Dennis zelf vermeldde ook tijdens zijn seminar dat hij dit soort lessen zelden geeft om ze speciaal te houden. Hij leerde onze bokstudenten trucjes die Rico Verhoeven zelf gebruikt om zijn tegenstander op zijn tenen te houden; vertelde over zijn ervaring met Rico; beantwoordde tientallen vragen; signeerde een aantal bokspullen van de studenten; en gaf onmisbare tips.

De tweede dag was zonnig gevierd op het parkeerterrein van de sportschool. Hierbij kwamen Kelvin de Ruiter [de sterkste man van Nederland & wereldkampioen truck trekken] en Wout Zijlstra [Oud sterkste man NL, beste Highlander jaren negentig & begin 2000] verschillende krachtactiviteiten demonstreren.

Zo was er een truck aanwezig van 14 ton welke, na de demonstratie van Kelvin, de leden individueel konden trekken en/of in teamverband. Bovendien werd een kleine wedstrijd gehouden met melkbussen van wel 50kg per hand. Waar leden o.a. 24 meter, 39.5 meter en 67 meter hebben afgelegd.

Om het extra leuk te maken, hadden Silis & Hill besloten de deelnemers van deze krachtactiviteiten te belonen met een hele maand gratis sporten!

Hierna vond het echte feest plaats. Leden konden op het ge-update terras zitten en genieten van de gratis drank, het podium, de muziek en het eten van Friet van Aniet. Artiesten waren aanwezig waaronder DJ Willem De Wijs, De Dolce Vita’s en Jan Biggel.

Al met al was het een fantastisch groot feest en kijken we nu al uit naar ons volgende jubileum! Kijk ook op onze social media voor uitgelichte foto’s en filmpjes.